program


Mødre

Mødre

Jeg var en god mor - indtil jeg fik børn!
Det er en historie om fire kvinder, der mødes i en mødregruppe.
 Læs mere

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Fredag, 06. November 2020 19:30

Jeg var en god mor - indtil jeg fik børn!“Mødre” er en forestilling der berører hvert et aspekt i livet efter at være blevet mor. 

Det er både de store følelser og glæder, men i høj grad også morgenkvalme og ulvetime, søvnmangel og konkurrence om at være den bedste forældre. 

Det er en historie om fire kvinder, der mødes i en mødregruppe i deres livs første arrangerede venskab, dvs. at mødes på tværs af forskelligheder i en ny fase af livet.

OBS: Mathilde Nordholdt, som er med på forestillingens pressebillede, er ikke med i turneudgaven af “Mødre”, men erstattes af Sara Møller Olsen.

 Medvirkende: Szhirley, Lykke Sand Michelsen, Julie R. Ølgaard mfl.

Instruktion: Christine Exner
Mødre er forfattet af Christina Sederqvist, forfatter Julia Lahme, blogger Mette Marie Lei Lange, Lykke Sand Michelsen, samt Anna Bro.

Producent: Louise Schouw

Varighed: 1 time og 20 min uden pause.

 

Aktuelt


Søskendeparret Hilda og Gump lever side om side sammenklemt i et bur – indtil lågen en dag går op, og en ny verden ligger for deres fødder …. Fra 4 – 10 og deres voksne. Varighed ca. 35 min.

En for alle - alle for en - og tre for en tier. Figaros udgave af de tre musketerer - frit efter Alexander Dumas roman: Intriger, store fægtescener, kærlighed, komik, onde skurke og ædle helte. .... Vi glæder os allerede.

En fin dame har købt et flot sommerhus ved et smukt hav. Hun vidste ikke at der boede en måge i forvejen. Fra 3 – 5 år og deres voksne. Varighed: 35 min

PROGRAM


Du skal være medlem af teaterforeningen for at opnå rabat. Køb medlemskab samt billetter til minimum 3 forskellige forestillinger til…

Det blå barn vågner en morgen i sin seng på den blå planet. Han ser en dør, der ikke plejer…

Forældrene er døde, og datteren Agnes skal rydde boet. Men let er det ikke.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.