OM FORENINGEN

Hvidovre Teater er organiseret som en forening, hjemmehørende i Hvidovre Kommune.
Foreningen er oprettet i 1968.
Foreningen ledes af en bestyrelse, der vælges på den årlige generalforsamling i oktober måned.
Foreningens formål er at fremme teaterinteressen, ved at vise professionelle teaterforestillinger i abonnement, for både børn og voksne.
Foreningen samarbejder gerne med andre kulturformidlere og producenter, både i og uden for kommunen.
Foreningen er medlem af Landsorganisationen Danmarks Teaterforeninger.

Bestyrelsen:
Anitta Rokkjer Kristiansen, formand
Jette Skovgaard, næstformand
Louise Ravn, Kasserer
Niels Jensen-Storch
Finn Kristensen
Poul-Erik Kristiansen
Pierre Miehe-Renard
Jette Barfod
Peter Thybo Sørensen

Suppleanter:
Nanna Skovgaard
Benecicte Bevensee

Ansat:
Anne Josephsen, forretningsfører.

Kommende Generalforsamling:
Tirsdag den 10. oktober 2017 kl. 19.00
Hvidovre Teaterforening, Hvidovre Enghavevej 21, Indgang i gården.
Ønskes dagsorden mv. tilsendt, kontakt venligst kontoret.
Søstjernevej 1
2650 Hvidovre
post@hvidovreteaterforening.dk
onsdage & torsdage 10.00-15.00

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: