program


TVIND - "The Musical"

TVIND - "The Musical"

En fortælling om en tid, hvor fællesskabet fyldte for meget, til en tid, hvor fællesskabet fylder for lidt.
Forestillingen er ikke en dokumentarisk gennemgang af Tvinds historie med Amdi i hovedrollen.Det er heller ikke en musical i gængs forstand. En fortælling fra tiden med hønsestrik, smækbukser og majspiber.

For 50 år siden, købte en flok unge mennesker en gammel bus. De ville ændre verden og spørgsmålet er om det lykkedes? Året er 1972 – USA’s præsident, Richard Nixon, besøger Kina og møder Mao Zedong. Mogens Glistrup stifter Fremskridtspartiet. Roskilde Universitetscenter (RUC) åbner. Anker Jørgensen bliver statsminister; Danmark siger ”JA” til EF; Bowie udgiver Ziggy Stardust, og i biograferne har den første Godfather-film verdenspremiere … 

I årene inden har Mogens Amdi Petersen startet Den Rejsende Højskole og samme år Det Nødvendige Seminarium, der senere skal blive til det verdensomspændende imperium, Tvind. 70’erne var en tid med systemændringer, tankeeksperimenter, nye undervisningsformer – en udfordring til det etablerede samfund og opfordring til radikale ændringer. Tvind var et socialt projekt i en tid, hvor man sagde Os, Vi, Sammen, i stedet for Mig, Mig, Mig. Hvor individet kun var det nødvendige tandhjul i fællesskabets maskine. Vi følger en gruppe stærke individer fra den spæde start i 70’erne og op til midt 90’erne, hvor Tvind kommer i alvorlig modvind. Vi møder ”Bannerføreren og ideologen”, der knækker. ”Den stædige”, som forbliver stærk i troen. ”Talentet”, der forråder sig selv. ”Organisatoren”, der møder kærligheden, og ”Kvinden”, der mister den. 

VARIGHED: ca. 120 minutter med pause. 

INSTRUKTION: Jens Svane Boutrup 

SCENOGRAFI: Julie Forchhammer 

MUSIKALSKE ARRANGEMENTER: Sune Skuldbøl Vraa 

DRAMATIKER: Andreas Garfield 

MEDVIRKENDE: Iben Dorner, Rikke Bilde, Sune Kofoed, Martin Bo Lindsten, Margit Watt-Boolsen og Sune Skuldbøl Vraa. 

PRODUCENT: Teater V

PROGRAM


Endelig forår. Lyset vender tilbage. Det lys som alle i Skagen er afhængige…

Endelig forår. Lyset vender tilbage. Det lys som alle i Skagen er afhængige…

Alt kan ske i Faster Lizzies køkken.........så glæd jer! For de 3 –…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: