program


Så længe mit hjerte slår

Så længe mit hjerte slår

Rør ved mig, Rigtige venner, To lys på et bord, Glemmer du: Man behøver blot at synge de første ord, så lyder resten af teksten og melodien for éns indre øre.
 Læs mere

DatoRør ved mig, Rigtige venner, To lys på et bord, Glemmer du, Lille Sommerfugl, Skibet skal sejle i nat, Gem et lille smil til det bli´r gråvejr, Se Venedig og dø: Man behøver blot at synge de første ord, så lyder resten af teksten og melodien for éns indre øre.

Denne Giro 413-musical er gennemsyret af varme og kærlighed, alvor og inderlighed i både sang og fortælling. Så længe mit hjerte slår blev i 2018 Reumertnomineret som bedste musikforestilling, og Folketeatret har nu sammensat et hold meget musikalske skuespillere, som glæder sig til at dele ud af kærligheden og det fællesskab, som musikken giver.

Medvirkende: Marie Mondrup, Tom Jensen, Andreas Jessen, Jesper Riefensthal Rasmus Fruergaard, Tanya Lund Andersen, Morten Christensen, Troels II Munk

Producent:Folketeatret.

PROGRAM


Dario Campeotto har valgt at fejre sit 60 års jubilæum med en turné…

Sæsonens spændende program

Vi lægger an til publikumsrekord

Er du klar til at blive overrasket, underholdt og rørt?

En afrikansk inspireret forestilling om, hvordan en lille hjælp kan gøre en stor…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: