program


Medlemsskab 2017-18

Medlemsskab 2017-18

MEDLEMSKAB = RABAT
Køb et medlemskab og få rabat på billetterne.

MEDLEMSKAB = RABAT
Køb et medlemskab og få rabat på billetterne.
Ved køb af billetter til minimum tre forestillinger i sæson 2017/2018,samt medlemskab til den nye sæson opnås rabat på alle tre billetter.
Der er ligeledes rabat på alle efterfølgende billetkøb resten af sæsonen. Det er ikke nødvendigt at købe et medlemskab til unge under 26 år
Voksne skal købe billetter til minimum to børneforestillinger for at opnå rabat.Rabatpris voksne: kr. 55,00 - Løssalg voksne: kr. 75,00 - Børn kr. 45,00.


MEDLEMSKAB koster kr. 45,00 per person for sæson 2017/2018.
Begynd med at købe et medlemskab til den nye sæson på http://hvt.billetexpressen.dk/. Køb dernæst billetter. Når købet er færdigt og der er indtastet kortoplysninger, modtager man en ordrebekræftelse med link til billetter. Print billetterne ud, og tag hele billetten med i teatret.


IKKE MEDLEMMER, man kan sagtens købe billetter til forestillinger i Hvidovre Teater uden at købe et medlemskab. Billetterne sælges så til løssalgspriser.

 

PROGRAM


Glemmer Du

68-generationen og Nå-generationen mødes i et voldsomt clash

Nej, det kan du bande på, jeg ikke gør - til gengæld husker…

Emil fra Lønneberg

”EEEEMIL”

Emil er fuld af gode ideer – men det ender tit galt, og…

”EEEEMIL”, råber Anton Svendsen, så det runger i hele Katholt. ”Jeg gjorde det…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: