program


Konstellationer

Konstellationer

Med KONSTELLATIONER præsenterer NEPO TEATRET det ypperligste indenfor moderne Europæisk dramatik.
KONSTELLATIONER er en eksplosiv ROMANTISK KOMEDIE om kærlighed, skæbne og den frie vilje.

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Varighed: 60 min.

Marianne og Roland mødes, finder sammen, de går fra hinanden, og de mødes igen. Han er biavler, og hun er astrofysiker med forstand på strengteorier og parallelle universer. Dramatikeren Nick Payne fokuserer på de centrale momenter i deres forhold, som strækkes ud og sættes sammen igen i en række scener, der genspilles i forskellige former og med varierende udfald.

Tilfældigheder spiller ind, og betoningen eller valget af enkelte ord har indflydelse på, hvordan deres forhold udvikler sig.

Forestillingen er af den engelske succesforfatter Nick Payne. Den spillede med dundersucces på West End i 2012 og har Broadway premiere i 2015. Ligeledes har Aarhus Teater og Husets Teater i København lavet deres version af Konstellationer for udsolgte huse.

MEDVIRKENDE: Marie Askehave, Troels Lyby.

Aktuelt


Den vidunderlige historie om drengen Arthur fra han som spæd bliver bortført af troldmanden Merlin, til han som 16-årig trækker sværdet op af stenen og bliver landets konge. Fra 5 år og op.

Du skal være medlem af teaterforeningen for at opnå rabat. Køb medlemskab samt billetter til minimum 3 forskellige forestillinger til sæson 2022/23

Mange mindes nok Grethe Sønck fra hendes første store musikalske succes fra 1960 om den svigefulde "Klaus Jørgen". Flere husker hende sikkert fra 80'ernes populære tv-underholdningsprogram "Gæt og Grimasser"..

PROGRAM


Står verden på tærsklen af en gentagelse af de brølende 20’ere, hvor kunst og selskabsliv bobler over af eufori, fællesskab,…

Flemming Jensen veksler i dette lille show mellem viser og sit down-comedy og leger som altid med ordene og det…

En for alle - alle for en - og tre for en tier. Figaros udgave af de tre musketerer -…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.