program


Kometen og Lillebror

Kometen og Lillebror

Den gamle skuespiller har haft en strålende karriere og opnåede tidligt tilnavnet ”kometen i dansk teater”. Det er der ganske vist ikke længere andre end ham selv, der kan huske, men han koketterer gerne med det.  Læs mere

DatoDen gamle skuespiller har haft en strålende karriere og opnåede tidligt tilnavnet ”kometen i dansk teater”. Det er der ganske vist ikke længere andre end ham selv, der kan huske, men han koketterer gerne med det. Han opsøges nu af sin meget yngre lillebror. Det viser sig, at det ikke bare er et almindeligt familiebesøg. Den unge skuespiller vil gerne læse hos den gamle nestor. Han er lige startet i faget – og skal forberede sig på en vigtig casting. Den gamle er ellers ved at starte prøver på sin afskedsforestilling, hvor han for allersidste gang, skal spille den store hovedrolle i ”Sommer i Tyrol” – Leopold. Den rolle, Dirch Passer i sin tid spillede på film. Han er ganske vist efterhånden alt for gammel til rollen, men han har spillet den så mange gange – og der er jo også noget, der hedder sminke. Måske skulle man overveje to lag?

Men årlrajt … måske kan han få producenten overtalt til at lade lillebroren spille rollen som piccolo i Den Hvide Hest? Sådan startede Ove Sprogøe!

De starter prøver, hvor den ene har erfaring, men den anden viser sig at ha’ det, man kalder ”funny bones” – altså et næsten overskyggende talent. Er der basis for jalousi? Den store aldersforskel mellem de to brødre kaster hele tiden skygger… Kan et menneske ligefrem drives til mordforsøg? Det spidser til… MEN SÅ SKER DER NOGET!!! Det var også på tide.

 

Medvirkende. Flemming Jensen, Lukas Birch, Lars Fjeldmose (musik)

Producent: Jangmarks Agentur, for Teater Birch

Varighed: 110 minutter med pause

PROGRAM


Bliv medlem og få store rabatter

Som medlem får du rabat på store oplevelser

Køb et medlemskab og 3 billetter, så får du rabat hele sæsonen.

NOGET OM AT UNDGÅ AT FÅ TING GALT I HALSEN er en glad, bevægende forestilling, om alle de forhindringer vi…

“Igen, igen!" Vi skal gøre det igen”. Alle kender de helt særlige øjeblikke, som man ønsker, aldrig vil ende. Det…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT HVIDOVRE TEATER


Mail: post@hvidovreteaterforening.dk

Tlf. 36 49 66 06


Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.