program


Den Gerrige

Den Gerrige

Moliéres morsomme forviklingskomedie, hvor 2 søskende allierer sig med deres tjenere for at slippe fri af deres fars tyranni, så de kan gifte sig med dem, de elsker.

Den gerrige Harpagon er en gnier af den værste slags, som elsker sine penge højere end sine børn.Hans søn, Cléante, er forelsket i Mariane, som Harpagon tror er fattig og billig i drift, så hende vil han selv have som hustru. Hans datter, Elise, elsker den unge Valére, som holder sin formue hemmelig, mens han - for at være nær Elise - gør tjeneste hos Harpagon. Men Elise skal - uden medgift - afsættes til en velstående, gammel mand, og Cléante er lovet bort til en rig enke.Med dette klassiske udgangspunkt er scenen sat for en morsom forviklingskomedie.

Medvirkende: Kristian Holm Joensen, Mette Horn, Kristian Boland, Alexander Mayan Larsen, Jacob Weibe, Mathilde Arcel Fock, Mads Reuter, Sofia Cekic, Troels Malling.

Instruktion og bearbejdelse: Geir Sveaas

Dramatiker: Molière

Producent: Folketeatret

Her kan du se undervisningsmaterialet: https://www.folketeatret.dk/media/1381/den-gerrige_skolemateriale_final.pdf

PROGRAM


Sæsonens spændende program

Vi lægger an til publikumsrekord

Er du klar til at blive overrasket, underholdt og rørt?

Årets familieforestilling for de lidt større børn er en livlig og humoristisk version…

Bearbejdelsen sender en kærlig hilsen til “Halløj på Badehotellet” og et skævt blik…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: