Vigtig information

I lyset af regeringens udmeldinger om genåbning af teatrene den 20. maj åbner Hvidovre Teaterforening sæsonen i Kometen den 2. oktober.

Sammen med det tekniske personale i Kometen er der nogle tiltag, så vi kan efterleve sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Dette skal gerne gøre det trygt at gå i teatret, og derfor er det vigtigt, at publikum orienterer sig om disse tiltag inden forestillingen:

Kom i god tid.

Når du ankommer – så hav tålmodighed – der skal ventes udenfor. Der lukkes 9 ind ad gangen i den lille forhal ved billetkontoret, der hvor din billet vises/afrives.

Dernæst: der må kun opholde sig 45 personer på én gang i foyeren. Efter at have hængt overtøjet i garderoben, skal man gå ind i Teatersalen. Hvis dørene til teatersalen ikke er åbnede, skal man gå i baren eller i bibliotekscafeen. Alle bedes være opmærksomme på ikke at stimle sammen og stå tæt.

På din billet står række og plads nummer. Pladsnummeret gælder ikke mere. Rækkenummeret gælder. Alle sidder med en stols mellemrum. – også dem der ”er i familie”. Hver anden stol er fysisk spærret, og spærringerne må ikke fjernes.

Når der er pause, bedes alle holde god afstand til hinanden både uden for huset, i foyeren, og når man skal ind og ud af salen. Det er stadigvæk muligt at bestille drikkevarer til pausen inden forestillingen. Bestillingerne vil blive placeret med anbefalet afstand i bar- og bibliotekscafeområdet.

Når forestillingen er slut, vil formanden – eller et bestyrelsesmedlem – dirigere i hvilken rækkefølge publikum skal gå til garderoben.

Det er vigtigt, at man bliver hjemme, hvis man føler dig syg eller har symptomer på sygdom. Det er muligt at få refunderet sine billetter, hvis man er syg.

Medbring for en sikkerheds skyld mundbind, det er betrykkende, hvis man synes, der er trængsel.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.