program


Luk Op

Luk Op

Det fineste dukketeater for de 1 - 3 årige og deres voksne.
Varighed: ca. 35 min.

DatoDenne helt særlige teateroplevelse for de allermindste byder på overraskelser og eventyrlige sanseoplevelser i et trygt og velkendt univers.
Her kan alt lade sig gøre – lige for øjnene af én: En dukke åbner selv sin blå kuffert af ren og skær nysgerrighed og snart forvandler kufferten sig til et teselskab for to. Tre bamser bor i den mindste kuffert og kan ikke sove. Men ved publikums hjælp falder selv den største bamse i søvn. I den store røde kuffert bor cirkusskoene, der både kan hoppe i trampolin og gå på line – men i fritiden pjasker de med vand. Med dukketeater, små fortællinger, musik, rim og remser lukkes verden op.
”Med sit væsen og sine gøremål formår Sif at lukke børnene ind i et rum, hvor deres intuitive legelyst mødes med teatrets form- og fabuleringsglæde”

PROGRAM


Bliv medlem og få store rabatter

Som medlem får du rabat på store oplevelser

Køb et medlemskab og 3 billetter, så får du rabat hele sæsonen.

TITLEN ER SNYD! Dét skal I vide – Ulf Pilgaard er ikke med.…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: