program


I Fornuftens Land

I Fornuftens Land

I FORNUFTENS LAND åbnes for Niels Hausgaards historier, tekster og musikalske univers i en teatral kontekst, hvor hans maleriske situationsbeskrivelser og karakterer får fysisk liv på scenen.
Varighed: ca. 110 min inklusiv pause

En samarbejdsforestilling med Vendsyssel Teater og Teatret Møllen baseret på tekst og musik af Niels Hausgaard I forestillingen, I FORNUFTENS LAND åbner vi for Niels Hausgaards historier, tekster og musikalske univers i en teatral kontekst, hvor hans maleriske situationsbeskrivelser og karakterer får fysisk liv på scenen.
Med forestillingen præsenterer vi publikum for det hverdagsmenneske, som Hausgaard ofte så drillende skildrer, dog altid med respekt
og kærlighed - en tilgang til karaktererne, som bibeholdes i forestillingen. Forestillingen tegner et tidsbillede og et selvportræt af danskerne og
vores land for derigennem at skabe et lille åndehul for et bredt publikum midt i et samfundsmæssigt uvejr med dystre fremtidsudsigter.
Kort sagt “En musikalsk, humorfyldt pause fra hverdagen”. Forestillingen finder blandt andet sin inspiration i den svenske filminstruktør
Roy Anderssons billedunivers, som både Vendsyssel Teater, Niels Hausgaard og Møllen selv er meget fascineret af.

PROGRAM


Livet - Hvor svært ka´ det være

Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard er et par erfarne herrer inden for teater, film og revy

Livet – hvor svært ka‘ det være? er en poetisk og humoristisk fabuleren…

Vælg medlemsskab før du vælger billetter

Køb et medlemskab og 3 billetter, så får du rabat hele sæsonen.

Velkommen til vores jubilæumssæson

I Teatret Møllens udgave spiller Ole Sørensen King Lear og Thomas Jacob Clausen…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: