program


Fyrtøjet

Fyrtøjet

Fyrtøjet - eller historien om, hvordan bedstefar fik prinsessen og det hele kongerige.
Figaros - Mini Figaros - med humørfyldt opera for børn og deres Voksne

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Søndag, 19. September 2021 16:00

Bedstefar har altid været fuld af historier fra sit eventyrlige liv med rejser i hele verden. Da Emma var lille, elskede hun at høre bedstefar fortælle. Allermest om hvordan han og bedstemor fandt hinanden for længe siden. Men da hun blev større, begyndte hun at stille spørgsmål: Var bedstefar virkelig en modig soldat? Kan det passe, at bedstemor Tove var en rigtig prinsesse? Fik bedstefar faktisk hjælp af tre store hunde? Og hvad er det nu egentlig et fyrtøj er? Bedstemors version af historien var lidt anderledes , og som tiden gik, holdt Emma op med at tro på bedstefars skrøner. Nu har bedstefar mistet lysten til at fortælle eventyr, for han er blevet alene og savner bedstemor. Emma har sine egne problemer, men hun prøver at få bedstefar til at fortælle sine historier igen for at give ham humøret tilbage. Måske er der også hjælp at hente for hende i eventyret om Fyrtøjet

Et musikalsk eventyr for børn og deres voksne, om Bedstefar og Emma.Her er musik, sjov og spas, og H.C. Andersen med et twist, men også alvorlige temaer som sorg, ensomhed og bånd mellem generationer.En, to, en, to, højre, venstre, sutsko... Forestillingen vokser ud af H. C. Andersens kendte eventyr. Og spørgsmål stilles - hvem bestemmer over eventyrene? Her bytter de tre medvirkende roller i ét væk, mens fantasien løber løbsk i en blanding af musik, sang, skuespil, animation og dukkespil.

Medvirkende: Hans Dueholm, Mariann Mikkelsen, Branko DjordjevicIscenesættelse, scenografi og kostumer:Hans DueholmDukker/Masker: Kirsten Victoria LindTekst: Birgitte Holt NielsenMusik: Branko DjordjevicProducent: FigarosAldersgruppe: 4 – 9 år

PROGRAM


Figaros har 20-års jubilæum i foråret 2024. Det fejres med forestillingen "Gøngehøvdingen" usædvanlig frit efter Carit Etlar.

De to tennisguruer DON McEnroe og Björn GNU står endnu engang over for hinanden.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT HVIDOVRE TEATER


Mail: post@hvidovreteaterforening.dk

Tlf. 36 49 66 06


Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.